BIO

Mă numesc Alisa Coroi şi m-am născut în Târgu Jiu, Gorj în 1989.

Pasiunea pentru machiaj, design şi fotografie o am de la o vârstă fragedă, din momentul când am pus pentru prima oară mâna pe un ruj al mamei (cel verde în ambalaj auriu), am rămas uimită atunci de el şi nu i-am mai dat drumul din mâna. De asemenea atracţia pentru fotografie şi artistic mă urmarea mereu în tot acest timp. Am cochetat cu modelingul la vârstă de 12 ani şi acolo am descoperit că nu mai vreau să fac altceva !

Mi-am machiat cu drag colegele de liceu şi de facultate din pură pasiune, fără a cere ceva în schimb. Până într-o zi când, în Italia fiind, m-am hotărât să investesc în mine şi să fac un pas înainte în anul 2012- 2013 şi mă incriu la mai multe cursuri. Astfel m-am înscris la MKC Fashion and Beauty Academy unde am ales cursul ”Professional Complete Beauty” şi am deprins tot ce pasiunea nu îţi oferă: noţiuni amănunţite despre colorimetrie, contraste, luminozitate, modelarea şi corectarea formei fetei, sprâncenelor, etc.

  • Am facut si un MASTER MAC Pro tot in Roma, Italia avand ca trainer pe Terry Barber – Director of makeup artistry UK & Irland.


  • De asemenea am fost fericita sa accept sa machiez in cadrul Târgului de Estetica de la Roma (Fiera di Roma) in anul 2013.
  • În anul 2015 am participat la mai multe master-class cu makeup artiști cunoscuți pe plan internațional : Master Class cu Maria Lehacheva – Wearable Makeup – Combination of Techniques (Timisoara) ; Master Class cu Iuliana Sandu – Bridal Makeup (Bucuresti) si Master Class cu Samer Khouzami – SK Dream Tour (Bucuresti).

  •  Articole in ziar:

„Believe in yourself, have faith in yourself, strive. Do not let anyone tell you what you can or cannot do. Feel your passion and never, ever believe there is a cap to where you can take this. The sky is the limit.”

Anunțuri

9 gânduri despre „BIO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s